Gymmet är tillsvidare stängt på vardagar för friskvårdsträning. På lördagar kan man dock träna.

När detta ändras kommer information på denna sida samt lappar i lokalen.

Detta har förstås att göra med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Vi måste undvika trängsel för att prioritera patienter (vissa i riskgruppen) som behöver sin rehabilitering.

Detta kommer självklart kompenseras, prata med receptionen!

 

 

Friskvård och träning i Stockholm

Ring 08300402 för träningsstart med sjukgymnast eller naprapat.

Träning förbättrar inte bara din fysik utan är en livsförhöjare av stora mått för såväl ditt psyke som kroppen i stort. I den allt mer kontoriserade och stillasittande miljö vi nu lever i där möjlighet till naturlig fysisk ansträngning allt mer saknas är fysisk träning svaret. Vill du öka ditt välbefinnande och dessutom förbättra din kontroll över din vikt så är träning i samspel med en bra kost vägen att gå.

Att kombinera någon form av konditionsträning med styrketräning kan vara optimalt för att uppnå bra hälsa, friskvård, bränna fett, skapa viktnedgång mm. Vilken typ av konditionsidrott du väljer kan vara väldigt individuellt. Styrketräning är en bra träningsform som stärker kroppen. När du börjar träna kan det vara bra att ta det lite lugnt till att börja med för att sedan utöka träningen allt eftersom.

OBS, Vissa tider är det mer belastat i styrketräningsrummet och vissa tidet är det bokat i gymparummet. För mer information om detta så kan ni ringa eller titta på anslagstavla på mottagningen.

 

Hjärtsäker Arbetsplats

På Fysiocenter Drottninggatan har vi hjärtstartare om olyckan skulle vara framme. Lika självklart som brandsläckare!