Företagsmassage i Stockholm

Kontakta Anders Jansten för mer information om massage på ditt företag 08-300402, 0706003670 eller

Fyll i här för mer information om företagsmassage / massage på arbetsplatsen

massage stockholm

Massage på arbetet är ett effektivt sätt att snabbt lösa upp spänningar i rygg och nacke samt fånga upp besvär i tid, innan det riskerar bli långdraget. Våra kompetenta och certifierade massageterapeuter åker ut till er arbetsplats i Stockholm under ett visst antal timmar i veckan.
Vi kallar detta för företagsmassage.

Undersökningar har visar att personal arbetar effektivare samt att företagsmassage är en av det mest uppskattade förmånerna.

Våra kunder har förmånen att få:
- Fria föreläsningar i ergonomi, träning, dietik
- Mycket erfarna och välutbildade massageterapeuter.
- Massageterapeuter som har möjlighet att remittera till vår landstingsanslutna Primärvårdsrehab med sjukgymnaster, naprapat, arbetsterapeut, disetist och kiropraktor.
- Årligen ett antal akuttider hos naprapat utan extra kostnad (gäller vid lite mer omfattande avtal)


Vår nöjdhetsmätning

Företagsmassage är avdragsgillt för arbetsgivaren. Läs mer om företagsmassage, eller kontorsmassage som är det begrepp som skatteverket använder, här (pdf).

Branschrådet Svensk Massage

Sedan ett tiotal år har ett intensivt arbete pågått för att samla den svenska massagebranschen i en gemensam satsning för framtiden. Därför utför Branschrådet för svenska massörer särskilda certifieringsprov.

Med ett nationellt certifieringsprov uppnår Branschrådet Svensk Massage tre huvudsyften:

  • För elevernas trygghet kvalitetssäkras de seriösa massörutbildningarna.
  • För patienternas trygghet skapas en gemensam utbildningsbas för de seriösa massörerna.
  • För branschens framtida utveckling fokuseras samverkan på kvalitet och fortsatt kompetenshöjning.

Sedan ett tiotal år har ett intensivt arbete pågått för att samla den svenska massagebranschen i en gemensam satsning för framtiden.

Alternativ medicin och manuell behandling har växt sig allt starkare. Undersökningar visar att 80 procent av stockholmarna hellre går till naprapat än till läkare vid ryggproblem. Samma trend ser vi bland många andra alternativmedicinska yrken. Även den traditionella vården ser trenderna. Hösten 1999 anordnade SPRI (Hälso- och sjukvårdens utvecklingsinstitut), en alternativmedicinsk temadag med debatter och föreläsningar.

Som företagskund kan anställda boka massage online via TimeCenter