Legitimerad Kiropraktor i Stockholm

Stel i nacke, rygg eller axlar? Träffa en kiropraktor hos oss i Stockholm och få behandling för din värk. Något som kan ge mindre besvär och större rörlighet.

Patienttaxa 200 kr, högkostnadsskydd och frikort gäller.

BOKA TID

Kiropraktisk behandling utgår från att minskad rörlighet i lederna påverkar muskler och nerver i kroppen. Därför är behandlingen inriktad på att få lederna att fungera normalt igen. Ibland är det inte en lämplig behandling, har man till exempel vissa sjukdomar eller skador kan besvären behöva tas om hand på annat vis.

Hur går behandlingen till?

Varje besök börjar med en undersökning. Din kiropraktor genomför bland annat olika tester för att komma fram till vad som behöver behandlas. Man får sedan behandling på en särskild bänk. Den vanligaste metoden är kiropraktisk justering, en form av manipulationsbehandling. Man kan också få behandling med mobilisering, massage och muskeltöjning.

Det första besöket tar oftast mellan 30 och 40 minuter, och de övriga mellan 15 och 25 minuter. Oftast handlar det om några få behandlingar. Därefter kan din kiropraktor ge råd och hemträningsprogram.

När kan man behandlas?

Kiropraktisk behandling används när man har besvär av att leder och muskler inte fungerar som de ska. Det kan bland annat ge spänningar och värk i nacken och axlarna, stela och spända muskler, nackspärr, ont i ryggen eller ledbesvär. Ibland behandlas även idrottsskador, huvudvärk, migrän, yrsel, domningar och utstrålande smärta i armar och ben, som till exempel ischias.

Hur mår man efteråt?

Behandlingen kan kännas på olika sätt. Ofta har man mindre ont och är mer rörlig. Ibland kan man bli trött eller må lite illa. Man kan också få lite ont, ungefär som träningsvärk, men det går snart över.

kiropraktor stockholm